Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tanky ve hře

Motto: Upgradem nic nezachráníš.

Nežli nesmyslně investovat balík do tuningu, diamanty za kamufláže, nálepky a munici je vždy lepší ušetřit a koupit pořádný stroj. Předejdete pozdější frustraci ze hry, kdy jste se tak snažili a stejně jste za jednohubku pro ostatní (na jednu ránu).

 

Jaké tanky při postupu hrou doporučuji:

Tier 1:

Chaffee - základní tank tieru 1. V žádném případě však neinvestujte do upgradu tanku (nebo do nákupu jiného tanku Tieru 1 !!!), jednalo by se o vyhozené peníze. Nejlepší položkou TECH je Flamethrower. Jak budete moci, tento tank zahoďte a pořiďte následující:

 

Tier 2:

Sherman - nejlepší tank tieru 2, výrazně lepší nežli Panther, nebo Scorpion a díky TECHu srovnatelný, či dokonce lepší než premiový tank AMX30. Stupeň upgradu tanku závisí od toho, zda budete chtít do hry investovat své peníze nebo nikoli (či kolik peněz). Pokud rozsáhlejší investice do hry neplánujete (nebudete kupovat tank Tieru 3), můžete upgradovat až do max. levelu 15 a nejlepší položka TECHu je u tohoto stroje Flamethrower.

Pokud budete chtít tento tank vyměnit za tank Tieru 3 (jediná doporučená je Gvozdika - ostatní nemají smysl), pak investujte do upgradu jen 1/2 Vašich výdělků a zbylou 1/2 ušetřete na upgrad tanku Tieru 3.

 

Tier 3:

Gvozdika - nejlepší tank Tieru 3. Jedná se o premiový tank, takže je určen jen pro hráče s premiovým účtem. První dva tanky Tieru 3 jsou na úrovni Shermana (akorát vyhodíte peníze a pak se nas..., že Vás Sherman dostává) a tank Type 95 HaGo má tu nevýhodu, že připomíná tank Tieru 1 Renault FT a z tohoto důvodu přitahuje nepřátelskou palbu jak magnet, jelikož si všichni chtějí udělat jednoduchý kill. Tuning doporučuji opět jen 1/2 výdělku a nejlepší položka TECH je Bulwark.

Pro ty z Vás, kteří neplánujete vyšší investice do hry, doporučuji Tier 3 přeskočit a koupit až tank Tieru 4. Hra toto umožňuje a pouze nedostanete power-upy Tieru 3. Tank Tieru 3 můžete dokoupit pro zpřístupnění power-upů později, až budete mít svůj cílový tank. Pak už stejně nebudete muset na nic šetřit, zatímco na začátku by jste pouze vyplýtvali diamanty, či cointy, které se Vám tak nedostávají.

 

Tier 4:

Panzer IV - tank s nejlepším poměrem cena/výkon a přechodný tank na cestě k Vašim cílovým strojům. Doporučuji nákup co nejdříve, tedy hned po dosažení skore 64 tis. hvězd. Upgrade volte rozvážně a optimální je investice 1/2 výdělku do upgradu a 1/2 výdělku ušetřete na upgrade tanku Tieru 5. U Panzera je nejlepší volbou u položky TECH Impetuous, nebo Heavy.

Pro ty z Vás, kteří do hry chtějí investovat pak doporučuji premiový tank IS 4. Pro tuning platí to samé, co u Panzera (pouze 1/2 výdělku) a nejlepší položkou TECH je Flamethrower, nebo Reactive Armor.

 

Tier 5,6,7:

Vše o tancích Tieru 5 - 7 se dozvíte až jako členové A-týmu Czech Knights, kdy Vám zašleme klíč k webovým stránkám A-týmu na kterých najdete Tipy na tyto tanky a návody na jejich úspěšné provozování.

 

Ceny tanků v jednotlivých tierech:

 

 

Tier 1:

Chaffee  -  zdarma

Renault FT  -  40 tis. cointů

T26  -  40 diamantů

M60 Patton  -  100 tis. cointů + Premium

 

Tier 2:

Panther  -  200 tis. cointů

Scorpion  -  100 diamantů

Sherman M4A2  -  170 diamantů

AMX 30  -  1 mil. cointů + Premium

 

Tier 3:

Crusader Mk.III  -  2 mil cointů

Valentine Mk.III  -  800 diamantů

Type 95 Hago  -  1 200 diamantů

2S1 Gvozdika  -  1 300 diamantů + Premium

 

Tier 4:

Leopard  -  10 mil. cointů

Churchill Mk.IV  -  1 900 diamantů

Panzer IV  -  1 400 diamantů

IS 4  -  2 000 diamantů + Premium

 

Tier 5:

T-34  -  2 500 diamantů

Centurion  -  20 mil. cointů + bronzová medaile

Tiger  -  2 500 diamantů + stříbrná medaile

C1 Ariete  -  4 500 diamantů + Premium

 

Tier 6:

Pro nákup tieru 6 je nejprve nutné získat v medaile tieru 2 - 5, které najdete v záložce Chalenge a mít hodnost podplukovníka. Ceny jsou pak následující:

 

Al-Zarrar  -  4 800 diamantů

Challenger Mk.II  -  50 mil. cointů + stříbrná med.

M1A1 Abrams  -  5 100 diamantů + zlatá medaile

T 90  -  5 500 diamantů + Premium

 

Tier 7:

Pro nákup tieru 7 je nejprve nutné získat v medaile tieru 2 - 6, které najdete v záložce Chalenge a mít hodnost plukovníka. Ceny jsou pak následující:

 

Type 10 - Hitomaru  -  6 000 diamantů

Type 99  -  80 mil. cointů + stříbrná med.

T14 Armata  -  ???  + zlatá medaile

Altay  -  7 000 diamantů + Premium

 

Pozn.: Bronzovou, stříbrnou a zlatou medailí jsou myšleny týdenní turnajové medaile