Jdi na obsah Jdi na menu
 


Munice

Do hry byly vloženy nové typy nábojů. Za mě - bohužel. Tyto náboje si můžete koupit za diamanty, nebo je občas dostanete ve zlatých battlepacích. V těch je většinou 4-6 ks těchto nábojů a platí, že hráči s premiovým účtem mají vyšší pravděpodobnost, že tyto náboje ve zlatém (případně i platinovém a diamantovém) battlepacku obdrží. Nakupovat tyto náboje za diamanty nedoporučuji v žádném případě, to si raději pořiďte lepší kamufláž, nebo nálepku. Ceny se liší, podle toho v jakém tieru je Váš nejlepší tank a jsou značně nadsazeny.

A s čím se můžete setkat:

Náboje High-explosive - Poškození vyšší o 62% na minimální vzdálenost se vzdáleností poškození klesá, na dlouhou vzdálenost je poškození nižší o 20%, oproti standardní munici.

Náboje Rocket - Na velmi krátkou vzdálenost poškození nížší o 18%, s rostoucí vzdáleností poškození roste a na dlouhou vzdálenost je vyšší o 30% (víc jsem při zkouškách neudělal ani na mapě Oil Field).

Náboje Armor-piercing - Poškození vyšší o 35% (protivník bez štítu) a tyto náboje prostřelí jakýkoliv štít chránící protivníka Při průstřelu modrého, nebo bílého 100% štítu děláte 65% základního poškození, při průstřelu žlutého štítu se naopak poškození zvyšuje o 80%.